Aquest projecte el van crear la Isabel Jiménez, en Carlos Montserrat (Les Muses) i en Miguel Ceide, tots tres amb una àmplia experiència en l'organització i promoció d'activitats culturals. La Isabel i en Carlos van portar durant set anys la gestió de la teteria Namasté i la programació d'estiu dels jardins de Can Castells, a més a més de la fira Fem Salut. Per la seva banda, en Miguel va editar el fanzine No Action!, va formar part de l'equip gestor del cicle de concerts Psychiatric, va col·laborar en l'exposició One, Two, Three!!! La Música del Nostre Temps del Museu de Sant Boi i en l'actualitat és president de l'Associació de Creadors Independents LQ i també desenvolupa la seva tasca de DJ amb el sobrenom de mOrsa punxadiscos.

Sant Boi Rewind va néixer amb l'objectiu de donar una ullada al passat musical de la nostra vila, amb un cicle de concerts on grups que no es troben en actiu des de fa anys es reuneixen especialment per a l'ocasió.

En les dues primeres edicions van participar Aran, Baketa, Eidos, Laying Eggs, Listen, Little Blues Band, Nostalgix 69, Order, Reservados, The Ril, Ruidopatia DJ, Sant Boi No-Stars DJs, Sawaro, Sparky, Teatro de Miseria i Yellowstone i enguany ho faran Jo Ni Cas, Good Times, D-Mentes i Laila Sayda.